Handige tips voor een bedrijfsverhuizing

Geplaatst op

Veel bedrijven breiden uit en draaien steeds meer omzet. Bedrijven breiden vaak op verschillende manieren uit en vaak betekent dit een bedrijfsverhuizing. Een betere locatie, een betere huurdeal of de koop van een nieuw pand. Het zijn allemaal redenen om te verhuizen met je onderneming en dit kan heel erg goed zijn voor het bedrijf. Een bedrijfsverhuizing kan heel erg veel stress met zich mee brengen voor de ondernemer, maar ook voor de werknemers. Er moet namelijk hartstikke veel geregeld worden en dit betekent niet alleen de inrichting verhuizen. Er moeten namelijk nieuwe adressen komen op de kaartjes en op de andere kanalen van de onderneming. Wil je meer handige tips voor een verhuizing? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Budget en aanspreekpunten

Het is in ieder geval van groot belang dat je een verhuisbudget opstelt met je onderneming. Je wilt de kosten beperken en precies in kaart brengen hoeveel je kunt besteden aan de verhuizing. Daarnaast moet er een verhuisbedrijf ingeschakeld worden en kan het handig zijn om verhuisoffertes aan te vragen. Je kunt op deze manier een duidelijk overzicht krijgen van de kosten. Daarnaast moet je een aantal personen binnen het bedrijf aanstellen tot aanspreekpunt voor de verhuizing. Op deze manier behoudt je het overzicht en dit is heel erg belangrijk bij een verhuizing. Doe je dit niet? Dan is er een grote kans dat de bedrijfsverhuizing een chaotische bedoening wordt.

Rekening houden met de kleine zaken

De kleine zaken omtrent een bedrijfsverhuizing zijn ook van een heel groot belang. Je wilt namelijk dat het zo soepel mogelijk verloopt en dit doe je met een duidelijk overzicht. Noteer alle meubels die je meeneemt naar het nieuwe pand en controleer of alles aangekomen is. Vooral met veel meubels is de kans groot dat de verhuizers spullen vergeten. Ook moet je ervoor zorgen dat de verhuisdozen zo goed mogelijk ingepakt worden. Je wilt namelijk dat je spullen heel aankomen op de nieuwe locatie. Wordt de nieuwe locatie nog verbouwd? Dan moet je dit weten voordat je begint met de bedrijfsverhuizing.

Gerelateerde berichten

De Reis van Houtpellets: Een Duurzame Energiebron

De opkomst van houtpellets als een populaire en duurzame energiebron is een fascinerend verhaal dat inzicht biedt in onze evoluerende relatie met...

Lees meer

Duurzaam Verwarmen: Kies voor Pelletkorrels van DeLangeBV

In een tijdperk waarin duurzaamheid centraal staat, zijn pelletkachels een steeds populairdere keuze geworden voor milieubewuste huishoudens....

Lees meer

Over ons

Op onze site informeren we je over subsidie voor woningisolatie.

Contactgegevens

Via info @ subsidiewoningisolatie.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden